vineri , 22 octombrie 2021 1:04 pm
Iasi booked.net
-1°C

Elena Udrea, mesaj pe Facebook după eliberare: Dumnezeu a făcut o minune şi sunt acasă de Crăciun

Fostul ministru Elena Udrea a postat, marţi seară, un mesaj pe Facebook, după eliberarea din arestul din Costa Rica, în care anunţă că e acasă de Crăciun, alăturând şi o fotografie cu ea, logodnicul său Adrian Alexandrov şi fetiţa lor.

„Dumnezeu a facut o minune si sunt acasa de Craciun! Multumesc tuturor celor care s-au rugat pentru mine si pentru bebelusul meu! Le multumesc mamei si lui Adrian ca au avut grija de Eva in lipsa mea, sunt o bunica si un tatic minunati! Multumesc celor care au facut posibila eliberarea mea inainte de sarbatori! Va urez Craciun Fericit!🙏❤️”, a scris fostul ministru, pe Facebook.

Elena Udrea şi Alina Bica au fost eliberate din arestul din Costa Rica după ce autorităţile române au renunţat la cererea de extrădare, ca urma a deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie de suspendare a executării pedepsei până la soluţionarea definitivă a contestaţiei în anulare depuse. Avocaţii Elenei Udrea au contestat alcătuirea completului de 5 judecători care l-a judecat pe fostul ministru în dosarul „Gala Bute”.

Recomandări

Mark Zuckerberg vrea să schimbe numele FACEBOOK: opțiunile luate în considerare

Compania americană Facebook,.care guvernează mai multe platforme sociale şi produse hardware, ar putea primi un …

One comment

  1. Da….este acasa….si dupa rejudecare isi va ispasi pedeapsa in Romania…..asa cum trebuia sa faca de la inceput.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *