vineri , 3 decembrie 2021 10:17 pm
Iasi booked.net
-1°C

El, 29, iar ea, 51. Anghel Damian, despre iubirea cu Lia Bugnar

Anghel Damian (29 de ani) o iubeşte cu patimă, de mai bine de şapte ani, pe celebra actriță Lia Bugnar (51 de ani), fostă concurentă la ”Asia Express” (Antena 1).

Au în comun pasiunea pentru lumea artistică, ambii fiind scenarişti şi actori. El susţine că diferenţa de vârstă de 22 de ani, dintre ei, nu este foarte importantă, deşi este considerată de apropiaţi o mare ”picanterie”.

”Sunt în viață momente și conjuncturi favorabile. Ele se pot întâmpla doar dacă îți faci și tu partea ta și duci proiectele într-o direcție. Și există totuși proiecte care să primească aprecierea cuiva. Fie că vorbim de un public larg sau un public de specialitate, festivaluri și evenimente de specialitate.

Eu mi-am făcut partea mea și acum că s-a întâmplat ca anul acesta să fiu și apreciat pentru asta, aici intervine destinul, norocul, Dumnezeu, cum vrem să o luăm. Nu pot decât să fiu recunoscător că mi s-au întâmplat lucrurile astea, că am fost premiat peste hotare sau la gala UCIN și că a mai atenuat puțin din trauma pandemiei”, a declarat Anghel Damian.

Continuarea pe click.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *