vineri , 16 aprilie 2021 11:57 am
Iasi booked.net
-1°C

Efectul „Colo“. Tânăra care a redactat plângerea penală împotriva vloggerului, ameninţată cu violul: „Sper că v-aţi convins cât de periculos e acest individ“

Andrada Cilibiu, cea care a redactat plângerea penală împotriva lui Alexandru „Colo“ Bălan în numele Centrului Filia, a mărturisit că a primit numeroase ameninţări cu violul de la fanii vloggerului.

Organizaţia neguvernamentală FILIA, care susţine drepturile femeilor, a anunţat pe 1 iunie că a depus o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1, după ce a analizat mai multe clipuri în care vloggerul Alexandru Bălan, cunoscut drept Colo în mediul online, a avut un limbaj jignitor şi a instigat la violenţă şi agresiune sexuală împotriva femeilor.  Andrada Cilibiu, cea care a redactat plângerea, a scris pe contul ei de Facebook că a primit numeroase ameninţări cu violul de la fanii vloggerului Colo.

„Ieri noapte cineva m-a ameninţat cu violul pe Instagram, la o poză cu mine având cinci ani, postată de ziua copilului. Asta după ce am fost repetat înjurată de băieţi de până în 16 ani din cauză că mi-am permis să redactez plângerea penală împotriva lui Alexandru «Colo» Bălan. Un altul m-a sunat toată noaptea şi mi-a trimis un vocal în care spunea «Cine e tăticul tău?» – parafrazând din discursul instigator la viol al lui Alexandru Bălan. Am fost făcută femeie proastă, handicapată, mu*stă etc. Sper că v-aţi convins cât de periculos este acest individ pentru publicul său ţintă. Sper că Youtube o să închidă cât mai repede contul“, a scris tânăra.

Recomandări

Un bărbat din Iași a violat o minoră

Un ieșean a fost arestat după ce a fost acuzat că a violat o tânără …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *