joi , 2 decembrie 2021 9:22 am
Iasi booked.net
-1°C

Educaţie pe tabla de şah

În cadrul proiectului educaţional, Educaţie pe tabla de şah, iniţiativă a Asociației Club Sportiv Pionii Regelui- Românești,derulat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Iași, sâmbătă, 28.08.2021, s-a desfăşurat turneul de şah ,,Emanuel Lasker”.

Proiectul educaţional Educaţie pe tabla de şah, care va fi implementat până în  august 2022, are ca obiectiv principal desfășurarea unor activități în sfera educației prin șah în 20 de școli din mediul rural din județul Iași.

Sub semnul fair-play-uluişi al spiritului sportiv, turneul,,Emanuel Lasker” a aliniat la start 103 participanți provenind din 11 localități: Românești, Podu-Iloaiei, Sinești, Heleșteni, Cogeasca, Oțeleni, Vânători, Erbiceni, Cozia, Vama, Iași.

Buna desfășurare a evenimentului nu ar fi fost posibilă fără sprijinul partenerilor locali care au reușit să aducă bucurie micilor participanți ai competiției.

Recomandări

Modul cum vor funcționa școlile săptămâna viitoare

În conformitate cu precizările oferite astăzi de Ministerul Eudcației și Ordinul comun Ministerul Educației (5.338/01.10.2021) …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *