miercuri , 28 iulie 2021 2:17 pm
Iasi booked.net
-1°C

Ea este tânăra mămică condusă de poliţiştii din Iaşi cu girofarul pornit până la poarta Maternităţii Cuza Vodă ca să nască

O poveste care îi are protagoniști pe un cuplu și pe doi polițiști din Iași i-a emoționat pe cetățeni. Iliuța Andron a intrat în travaliu și a fost condusă de polițiștii rutieri până în fața maternității.

Soțul acesteia, care se afla la volanul autoturismului în care se afla femeia le-a spus polițiștilor că îi pare rău pentru regulile de circulație pe care le-a încălcat, dar trebuie să ajungă de urgență la spital.

Oamenii legii au înțeles situația și au făcut un gest pe care toți polițiștii ar trebui să-l facă. Oamenii legii nu au stat pe gânduri și i-au condus pe cei doi până la poarta maternității. Tânăra este în prezent mama unei fetițe și așteaptă al doilea copil.

„Noaptea trecută, în jurul orei 1:00, polițistii rutieri ieșeni au oprit pentru control, pe raza orașului Podu Iloaiei, un conducător auto grăbit să ajungă cu soția la maternitatea din Iași, deoarece aceasta intrase în travaliu. Fără să stea pe gânduri, fiind o situație de urgență, polițistii au escortat mașina bărbatului până la maternitate, asigurându-se că toți ocupanții autoturismului au ajuns în siguranță la destinație. Pentru gestul lor, polițistii au primit mulțumiri din partea celor doi soți”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Modul în care oamenii legii au reacționat este demn de laude. Niciodată încălcarea legilor și regulilor nu poate fi încurajată. Totuși, în anumite situații, aceste abateri pot fi înțelese, potrivit bzi

Recomandări

Un bărbat a fost găsit decedat în mașină

În această seară, în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *