miercuri , 1 decembrie 2021 9:30 pm
Iasi booked.net
-1°C

Durere fără margini: Patru fraţi din Iaşi au rămas singuri pe lume în decurs de câteva zile

Patru fraţi din Iaşi au rămas singuri pe lume în doar câteva zile. Bunicii au murit în două zile, tatăl e în comă, mama de negăsit. Cei mai mici dintre fraţi sunt în clasa 1, cel mai mare în clasa a 8-a.

Patru fraţi din Iaşi şi-au pierdut întreaga familie în doar câteva zile. Doi dintre ei sunt în clasa întâi, unul este în clasa a VIII-a, iar altul în clasa a V-a. Primii trei învață la Școala Gimnazială „Mihai Codreanu”, iar ultimul la Școala Gimnazială „Bogdan Petriceicu Hașdeu”, ambele din municipiul Iași. Părinții sunt divorțați, minorii fiind crescuţi de tatăl lor şi bunicii paterni, scrie observator.ro.

Ambii bunicii au murit fulgerător chiar săptămâna trecută. Tatăl este în comă, fiind ținut în viață de aparate. Are șanse infime să mai supraviețuiască. Cei patru copii erau în grija bunicilor și a tatălui. Ei locuiesc pe strada Marta, numărul 48, aflată în zona Țicău din Iași, într-o casă dărăpănată. Tatăl nu avea slujbă și supraviețuiau doar din pensia bunicilor.

Joia trecută (23 ianuarie 2020 – n. r.), a murit bunicul care avea o boală incurabilă. Două zile mai târziu, sâmbătă, 25 ianuarie, a încetat din viață și bunica. Aceasta avea probleme grave de sănătate ce au culminat cu un edem pulmonar. Tot în această perioadă, tatăl a intrat în comă. Acesta are șanse minime să mai trăiască. O firmă de pompe funebre i-a ajutat cu înmormântarea. Din păcate pentru ei, mama lor este de negăsit, completează sursa citată.

Recomandări

Doi frați minori s-au răsturnat cu mașina pe un câmp. Unul dintre ei a decedat

Accident mortal după ce doi minori au furat mașina părinților. Cursa celor doi s-a finalizat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *