duminică , 18 aprilie 2021 11:06 am
Iasi booked.net
-1°C

Durere cumplită pentru o vloggeriţă ieșeancă, după ce şi-a pierdut mama: „Te las în mâinile lui Dumnezeu”

Kaira, o vloggeriţă şi cântăreaţă îndrăgită din România şi-a deschis sufletul şi a vorbit despre evenimentul traumatizant prin care a trecut înaintea sărbătorilor şi despre clipa în care a auzit: „Mămica ta a murit!”.

Artista a povestit tot ce s-a întâmplat, dar şi cât de greu i-a fost să accepte că persoana pe care a iubit-o cel mai mult a plecat în Ceruri.

Tânăra în vârstă de 29 de ani a primit vestea cumplită într-un moment complet neaşteptat; nu era deloc pregătită, dar ce copil ar fi pregătit vreodată să primească o asemenea veste?

“Mama mea a murit şi Dumnezeule mare, e ceva… pentru care nu te pregătește nimeni pe lumea asta. Cred că a fost cel mai mare șoc pe care l-am avut până la vârsta de 29 de ani. Cea mai groaznică veste și cea mai grea încercare și cea mai dificilă perioadă din viața mea. După perioada asta, toate lucrurile pe care le consideram eu dificile și greu de trecut mi se pare niște mizilicuri”, a spus Kaira.

Deşi tragedia s-a întâmplat în luna decembrie, Kaira şi-a făcut curajul să vorbească public în primul său vlog din 2021. A mărturisit că moartea mamei a fost una subită; deşi aceasta avusese câteva probleme de sănătate în trecut, înaintea decesului nu dăduse semne că s-ar simţi rău.

Nu s-a aşteptat sub nicio formă, deşi avusese un presentiment ciudat cu o seară înainte, „o stare ciudăţică”. Cântase pentru fani pe Instagram melodia „Acasă”, o melodie care, din spusele Kairei nu mai reprezenta neapărat acea veselie ca în momentul în care a fost scrisă, dat fiind divorţul părinţilor, dar era în continuare o melodie cu o mare încărcare sentimentală, la care ţine mult.

“Pe data de 3 decembrie, m-am trezit în jur de 08:30 – 9:00 și m-a sunat tata și nu m-am așteptat. Nu am simțit absolut nimic. M-a sunat și mi-a spus- îi tremura foarte tare vocea, se vedea că plânge, că este ceva în neregulă și îmi spune: Anca, pregătește-te pentru ce e mai rău! Mămica ta a murit. În momentul ăla, am simțit pur şi simplu că mi-a ieșit sufletul din corp și am început să tremur din mâini și din tot. Nu vă pot explica starea pe care am avut-o atunci. Pur și simplu am simțit că lumea mi s-a prăbușit, în primul şi în primul rând pentru că vorbim despre o moarte subită. A făcut edem pulmonar. Ea a mai avut niște probleme cu plămânii doar că acum, din cauza situaţiei cu pandemia…culmea că înainte cu o săptămână a apucat să îşi facă testele de covid şi cu beţişorul şi la sânge şi ambele au ieşit negative. Cred că aşa a fost să fie şi a simţit cu câteva zile înainte că respiră mai greu, apoi s-a trezit în dimineaţa respectivă, pe 3 decembrie, ştiţi că ai mei sunt despărţiţi, dar în dimineaţa aia l-a sunat pe tata şi l-a rugat să o ducă la medicul de familie, nici măcar la spital. Şi a ajuns pe picioare şia simţit că respiră din ce în ce mai greu, i-a pus aparatul de oxigen şi a început să îi scadă oxigenul, dar în câteva minute a venit. Deşi ai mei sunt divorţaţi ea a murit în braţele tatălui meu”, a spus ea.

„Am râs mult cu mama, Doamne cât mă mai distram cu ea, Doamne Dumnezeule şi ea ce se mai distra cu mine şi îmi spunea mereu: Doamne fată ce nebună eşti şi ce glume ai şi Doamne Anca ce mă faci să râd şi o făceam să râdă. Mama a fost cea mai bună prietenă a mea. Nu a fost doar mama mea, mi-a fost şi soră şi cea mai bună prietenă, mi-a fost un sprijin necondiţionat. Fără mama nu cred că aş fi ajuns în Bucureşti să fac facultatea pe care mi-am dorit-o, nici măcar nu cred că m-aş fi aflat pe drumul ăsta, în care să fiu acum în faţa unei camere.

Mama mi-a fost un sprijin enorm şi îi voi fi veşnic recunoscătoare. M-a învăţat reţete secrete, de la ea am învăţat plăcerea pentru peşte prăjit cu usturoi şi mămăligă şi am învăţat să tricotez de la ea. A fost mai artistă şi i-a plăcut foarte mult dansul. Sper să mă audă acolo sus.

Mulţumesc pentru tot mamă, mulţumesc pentru că m-ai făcut om, te iubesc din toată inima mea şi mulţumesc că mi-ai fost mamă în viaţa asta, sper că eşti mândră de mine. Mi-aş fi dorit să am mai mult timp, dar acesta a fost drumul şi îţi mulţumesc pentru tot.”

 

Recomandări

În Suceava două minore date dispărute au fost găsite în locuința unui bărbat

Două minore de 12, respectiv 13 ani, din județul Suceava, au fost declarate dispărute de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *