marți , 27 octombrie 2020 12:50 am
Iasi booked.net
-1°C

După patru înfrângeri începe curățenia la echipă! Cine pleacă şi cine rămâne la Poli Iași: cum arată „lista neagră”

Eşecul dureros cu nou-promovata Hermannstadt Sibiu va lăsa urmări adânci în vestiarul echipei din Copou. Finanţatorul Horia Sabo l-a confirmat în funcţie pe antrenorul Flavius Stoican, în schimb a anunţat că va lua măsuri dure la nivelul vestiarului.

Sabo şi Stoican au avut o nouă întâlnire sâmbătă, iar patronul din Copou i-a transmis tehnicianului să oprească un lot de 25 de jucători pe care se va baza până la sfârşitul anului, când va urma o nouă remaniere a lotului: ”Am avut o nouă discuţie cu finanţatorul Horia Sabo, care mi-a cerut să întocmesc o listă cu jucătorii pe care nu mă mai bazez. Luni îi voi prezenta lista cu jucătorii, aceştia urmând să negocieze cu conducerea rezilierea contractelor. Fiecare meci va fi o selecţie la Poli Iaşi. Cine nu pune osul la trabă şi nu dă totul pe teren, va pleca de la echipă până în iarnă”, a anunţat antrenorul Flavius Stoican, scrie prosport.ro.

^

Lista neagră

Din câte se pare, pe lista disponibilizaţilor se regăsesc: Cedric Mongongu, Martin Mimoun, Iulian Roşu, Mendes Aguinaldo şi Robert Căruţă. De asemenea, Iaşiul este pe cale să renunţe şi la Gabriel Bosoi, jucător care este în litigiu cu clubul. George Dwubeng nu va face parte din lotul mare, urmând să joace la juniori, în timp ce N’Dongala va mai primi o şansă în perioada următoare, urmând ca în iarnă să se renunţe la serviciile sale dacă nu îşi va revizui atitudinea.

Lotul de 25 de jucători pe care se va baza Stoican în continuare: Rusu, Cobrea, Târnovanu (portari), Mihalache, Frăsinescu, Panţîru, Gallego, Bădic, Flores, Qaka, Cioinac, Platini, Enoh, Sanoh, Cristea, Danale, Rus, Mihăescu, Patrick Petre, Zaharia, Sin, Bekui, Chelaru, Pârvulescu şi N’Dongala.

reclama adnow

Recomandări

Pancu de la Poli Iaşi: Venim după două înfrângeri ruşinoase, trebuie să adunăm puncte

Antrenorul formaţiei Politehnica Iaşi, Daniel Pancu, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că echipa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *