sâmbătă , 4 iulie 2020 3:28 am
Iasi booked.net
-1°C

Duminică a fost deschiderea primului poligon indoor de airsoft din Iaşi

Duminică a fost deschiderea primului poligon indoor de airsoft din Iaşi. Arena de Airsoft este localizată în Lețcani, Iași și reprezintă o realitate alternativă construită special pentru cei care își doresc să se bucure de o nouă modalitate de ocupare a timpului liber plină de adrenalină și suspans, care să fie trăită chiar pe propria piele.

Primul poligon indoor de airsoft din Iaşi vă invită să încercaţi harta fy snow din Counter-Strike acum şi în realitate. Printre puţinele centre indoor din ţara şi singurul din zona Moldovei vă pune la dispoziţie replici de ultimă generaţie şi echipamente de protecţie profesionale care să te ajute să trăieşti pe propria piele adrenalina din Counter-Strike.

Arena de Airsoft pune la dispoziția publicului două variante de acces: fun game, varianta potrivită pentru grupurile organizate şi public game, varianta potrivită pentru cei ce îşi doresc să testeze varianta transpusă a jocului Counter-Strike alături de alţi pasionaţi ai gaming-ului alternativ.

Preţ de câteva ore, Arena de Airsoft îţi pune la dispoziţie 1000 mp amenajaţi astfel încât tu şi prietenii tăi să puteţi juca un game strategic, plin de aventură şi surprize care să îţi stârnească dorinţa de a reveni ori de câte ori vei dori să trăieşti la intensitate maximă jocul preferat Counter-Strike.

Arena de Airsoft reprezintă o realitate alternativă construită special pentru ca tu şi prietenii tăi să vă puteţi bucura de o nouă modalitate de ocupare a timpului liber plină de adrenalină şi suspans traită chiar pe propria piele. Pentru a-ţi intensifica trăirile îţi punem la dispoziţie pentru închiriere replici de ultimă generaţie şi echipamente de protecţie profesionale, dar şi sala pregătită cu obstacole precum cele din harta fy_snow.

Mai multe detalii la pagina de facebook: https://www.facebook.com/arenadeairsoft/

loading...

Recomandări

Câți ieșeni și-au plătit dările la stat până la finalul lunii iunie

Comunicat de presă. La finele lunii iunie 2020, în evidența fiscală a Municipiului Iași se …

One comment

  1. Prețurile prea mari pentru Moldova…țin minte ca era la Moldova Mall 30-50 ora de persoana ceva de genu cu replica de acolo. Prețuri era acceptabil , dar pachetele care le au ei exagerat de mult.
    Poate o sa le fac o vizita sa văd ce e.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *