joi , 21 octombrie 2021 9:35 am
Iasi booked.net
-1°C

Drumul european care trece prin Valea Lupului va fi semaforizat

În judeţul Iaşi, drumul european care trece prin Valea Lupului va fi semaforizat pentru siguranța locuitorilor.

De asemenea, va fi înființată încă o trecere de pietoni, în vârful pantei de la Antibiotice, iar pe acest traseu, vor fi construite, până în vară, 9 alveole pentru stațiile mijloacelor de transport, a precizat prefectul Iaşului, Marian Şerbescu.

La întâlnirea instituțiilor cu ONG-urile din domeniul siguranței rutiere de ieri, s-a vorbit despre implicațiile din trafic odată cu montarea acestor semafoare, scrie radioiasi.ro.

Cele patru treceri de pietoni care vor fi semaforizate sunt la Popas Păcurari, la fostul depozit auto Daewoo, la Rombat și în vârful dealului Antibiotice.

Reprezentanţii Primăriei Iași, a Prefecturii Iași, Poliția Rutieră Iași, Inspectoratul Școlar Județean Iași, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași și de la Clubul Sportiv XS Motorsport Iași și Asociația pentru Protecția Rutieră “WorldStreet” au discutat soluţii despre reducerea accidentelor rutiere din județul Iași.

Recomandări

Candidaţii la concursurile de poliție trebuie să prezinte dovada că au fost vaccinaţi anti-COVID-19, au trecut prin boală sau un test rapid negativ

IGPR informează că la concursurile organizate, în această perioadă, de Poliţia Română pot participa candidaţii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *