luni , 6 decembrie 2021 8:09 pm
Iasi booked.net
-1°C

Dr. Florin ROȘU a anunțat lansarea unui site dedicat colaborării dintre medicii de FAMILIE şi medicii infecţionişti

Conducerea Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi a luat decizia înfiinţării unui grup de WhatsApp si a unui site prin intermediul cărora zece cadre medicale, specializate în infecţia cu SARS CoV-2, vor oferi consiliere medicilor de familie din judetul Iasi.

Deocamdată, din acest grup vor face parte 250 de medici de familie din judeţul Iaşi care şi-au arătat disponibilitatea de a acorda tratamente persoanelor care au forme uşoare ale bolii.

Managerul Spitalului, Florin Roşu, a declarat că va fi adăugat şi un site unde vor fi prezentate diferite alternative de tratament şi informaţii privind vaccinurile anti COVID existente pe piaţă:

„Am înfiinţat un grup pe WhatsApp care este special dedicat colaborării dintre medicii de familie şi medicii infecţionişti, astfel încât, tratarea pacienţilor în ambulatoriu să fie mult mai exactă. Acest grup de WhatsApp va fi dublat de un site, unde, vor fi postate informaţii vis-a-vis de vaccinare, îngrijirea pacientului Covid şi, sigur, de tratamentul corect administrat.”

Recomandări

Dr. Florin ROȘU: ”Nu putem să facem predicții despre cum va evolua noua tulpina”

Dr. Florin Rosu, managerul Spitalului de Boli Infectioase Iasi, a tinut sa precizeze faptul ca …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *