duminică , 18 aprilie 2021 12:37 pm
Iasi booked.net
-1°C

Două vedete TV pleacă de la Antena

Două vedete TV, au declarat, la câteva zile distanță una față de cealaltă, că părăsesc postul de televiziune Antena 1, respectiv Antena 3.
Dana Grecu a vorbit într-un interviu acordat Paginademedia.ro despre cum se văd lucrurile „din afară”, despre nevoia de echilibru, dar și despre temperamentul ei vulcanic.
„Pe mine Antena 3 m-a stors de energie. Au fost vremuri foarte grele. Le-am făcut față ca ziarist, dar au lăsat urme în omul Dana Chera. Nimeni nu e deținatorul adevărului absolut. Dumnezeu. Nu regret nimic, n-o să vorbesc urât despre nimeni dar simt să fac altceva”, a declarat Dana Grecu.
Totodată, aceasta a subliniat că ”perioada de pauză de televiziune a fost o reconsiderare a mea, este, dacă vrei, o privire înăuntrul meu. Așa mi-am dat seama că este momentul sufletesc pentru altceva, pentru un alt proiect”.
La rândul său, și Andreea Berecleanu a anunțat miercuri că se desparte de Antena 1, după 17 ani de colaborare, timp în care a prezentat de la Observatorul nopții, la cel din prime-time, de la ora 19.00 (în ultimii 10 ani).
„Sunt prezentator de știri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atât de colegii de breasla cât și de către public tocmai pentru ca nu am dezamăgit, sunt un om corect și onest. Pot să dau și amanunte despre alegerea mea de a pleca dar cred că viața trebuie să-și urmeze cursul, la fel și profesia mea”, a scris ea pe Facebook.
Berecleanu nu a spus de ce pleacă de la Antena 1, dar a precizat în mesajul său de pe Facebook că nu va „accepta situații impuse”.

Recomandări

COVID19 – Cea mai recentă victimă este un tânăr de 26 de ani din Iași

Potrivit Institutului Național de Sănătate Publică, bărbatul s-a întors din Marea Britanie.  El a fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *