duminică , 16 mai 2021 9:29 pm
Iasi booked.net
-1°C

Două surori din Vaslui își caută iubirea în reality show-ul “Puterea dragostei”

Douã surori din judetul Vaslui participã la show-ul matrimonial “Puterea dragostei”. Se numesc Adriana Cãrare si Alexandra-Elena Bacoscã-Bicã, sunt tinere, frumoase si îsi cautã iubirea. Adriana este genul de moldoveancã care stie exact ce vrea de la un bãrbat. Ea l-a descris clar pe bãrbatul perfect: înalt, brunet, bine lucrat si frumos.

„Dragul meu, abia astept sã vinã momentul în care sã ne cunoastem si sã fim împreunã!”, i-a transmis Adriana viitorului ei iubit. Ea a mai spus cã nu are prietene si cã singura ei prietenã este sora ei. Alexandra este divortatã si are o fetitã. Ea a spus cã este o fire foarte calmã si ambitioasã si si-a propus sã stea pânã la finalul competitiei, pentru a demonstra cã dragostea adevãratã chiar existã, informează vremeanoua.ro.

“Puterea dragostei” este un reality show difuzat de Kanal D, în care sapte fete si sapte bãieti, ce nu se cunosc, îsi cautã dragostea adevãratã. Concurentii îsi petrec 8 ore în case alãturate si vin laolaltã pentru a se cunoaste mai bine, iar iubirea adevãratã este rãsplãtitã cu 1500 euro cu ajutorul publicului, emisiunea fiind prezentatã de Cristina Mihaela Dorobantu. Concursul are o singurã regulã: “Fetele si bãietii nu se pot vedea câtã vreme nu sunt filmati”. Cea de-a treia editie a acestui reality show a început ieri, 27 iulie. Sezoanele anterioare s-au încheiat cu foarte multe cupluri, o nuntã si un bebelus.

Recomandări

Par bătrâni naivi, dar sunt hoți de aur căutați în Iași și Vaslui. 500 de lei recompensă pentru orice informații legate de aceștia

Poliția vasluiană se află pe urmele a doi bătrâni care au furat bijuterii din mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *