vineri , 30 iulie 2021 5:56 pm
Iasi booked.net
-1°C

Două persoane reținute pentru trafic de droguri

La data de 22.06.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vaslui au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive fără a deține autorizație.

În cauză s-a reținut faptul că, începând cu luna februarie 2020 şi până în prezent, inculpații au desfăşurat activităţi de procurare, depozitare şi vânzare de produse susceptibile a avea efecte psihoactive, la prețul de 50 lei/doză.

La data de 22.06.2021, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Vaslui împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Vaslui au efectuat un număr de 3 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate diferite cantităţi de materie vegetală, cântare electronice, grindere metalice şi sume de bani.

În cursul zilei de astăzi, inculpații reținuți vor fi prezentați Tribunalului Vaslui cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a beneficat de sprijinul jandarmilor din cadrul I.J.J. Vaslui şi al luptătorilor din cadrul S.A.S. Vaslui.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Recomandări

7 persoane reținute într-un dosar de trafic de droguri

La data de de 28.07.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *