miercuri , 28 octombrie 2020 5:46 pm
Iasi booked.net
-1°C

Două pensionare, găsite decedate în propriile locuințe

Detașamentul 2 de Pompieri Iași a intervenit pe strada Mircea cel Bătrân, pentru deblocarea ușii unui apartament. După pătrunderea în apartament, proprietara în vârstă de 64 de ani a fost găsită căzută în dormitor, decedată.

Pe de altă parte, Detașamentul 1 de Pompieri Iași a intervenit pe strada Romană, pentru deblocarea ușii unui apartament. După pătrunderea în apartament, proprietara în vârsta de 62 de ani a fost găsită căzută în dormitor, aceasta fiind lipsită de viață.

Tot Detșamentul 1 de Pompieri a intervenit pe strada Națională, pentru deblocarea ușii unui apartament. După pătrunderea în apartament, proprietara în vârstă de 77 de ani a fost găsită căzută în dormitor, dar conștientă.

Mai mult, Detașamentul 1 de Pompieri a intervenit pe strada Vasile Lupu, pentru deblocarea a trei persoane dintr-un lift.

Detașamentul 2 de Pompieri Iași a fost solicitat să intervină în localitatea Tomești, pentru deblocarea ușii unui apartament. În momentul ajungerii echipajului la fața locului, proprietarul a deschis ușa și nu a solicitat asistență medicală. Totodată, Detașamentul 1 de Pompieri a fost solicitat să intervină pe strada Horia, pentru deblocarea ușii unui apartament. După realizarea accesului în apartament, proprietara nu a fost găsită în locuință, notează bzi.ro.

Recomandări

Eveniment pentru iubitorii de rock in Iași!

Se împlinesc 3 ani de când s-au deschis porțile singurului parc natural și de aventură …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *