joi , 20 ianuarie 2022 10:26 pm
Iasi booked.net
-1°C

Două mașini s-au ciocnit și mai multe persoane au fost rănite, după ce un tânăr de 19 ani a intrat cu mașina pe contrasens

Un accident rutier grav s-a produs în această seară între două autoturisme. Incidentul a avut loc în orașul Hârlău, pe strada Ștefan cel Mare. 

In total au fost victime, dupa cum urmeaza: in primul autoturism 3 victime: conducatorul auto-barbat 19 ani nu a fost evaluat medical, pasager spate-femeie 20 ani cu leziuni la nivelul capului, preluat de EPA Harlau, pasager barbat fata, cu leziuni la nivelul capului, preluat de un echipaj SAJ. În al doilea autovehicul se aflau: conducătorul auto-barbat 53 cu diverse leziuni preluat de un echipaj SAJ si pasager dreapta – femeie 49 (incarcerata) cu leziuni la nivelul bazinului preluata de echipajul SAJ cu medic. Toate victimele sunt constiente si cu functii vitale prezente.

La fața locului intervine un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul punctului de lucru Hârlău, un echipaj de descarcerare din cadrul Secției Târgu Frumos și trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean Iași, dintre care una cu medic.

Din primele cercetări se pare că vinovat de producerea accidentului este un tânăr de 19 ani. Acesta ar fi intrat pe contrasens.

Recomandări

Accident rutier cu victime în localitatea Bicazu Ardelean

Prin apel la 112, în jurul orei 11:50, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *