duminică , 18 august 2019 3:12 am
Iasi booked.net
-1°C

Două femei găsite fără viață într-un apartament din Târgu Jiu. Una era moartă de doi ani

Noi detalii teribile ies la iveală în cazul celor două femei găsite moarte într-un apartament din Târgu Jiu, din zona Lido.

Surse din anchetă spun că femeia de 42 de ani a ținut în casă cadavrul bunicii aproape 2 ani, pentru a-i încasa pensia, scrie observator.tv. Nepoata bătrânei de 90 de ani s-a mutat la Târgu Jiu după ce a rămas șomeră. A venit ca să aibă grijă de bunica sa. A ținut însă secretă moartea femeii.

Surse din anchetă spun că părinții femeii, care locuiesc în alt județ, știau că bătrâna este în viață și e îngrijită de nepoată. În schimb, vecinilor din bloc ea le-ar fi spus că bunica s-a mutat la țară, în localitatea Albeni, menționează aceleași surse.

Duminică, însă, femeia de 42 de ani ar fi primit un telefon din partea tatălui, care i-ar fi transmis că vine la Târgu Jiu pentru a face cumpărături la un depozit de materiale de construcții și că vrea să o vadă și pe bătrână, cu această ocazie. Polițiștii investighează dacă acest moment are legătură cu gestul extrem al femeii, de a se spânzura, mai spun surse din anchetă.

Recomandări

Hope and Homes for Children și DGASPC Iași au închis Centrul de Plasament „Sfântul Spiridon” din Târgu Frumos

În 13 august, odată cu inaugurarea oficială a două case de tip familial, Hope and …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *