luni , 16 decembrie 2019 1:41 am
Iasi booked.net
-1°C

Două femei găsite fără viață într-un apartament din Târgu Jiu. Una era moartă de doi ani

Noi detalii teribile ies la iveală în cazul celor două femei găsite moarte într-un apartament din Târgu Jiu, din zona Lido.

Surse din anchetă spun că femeia de 42 de ani a ținut în casă cadavrul bunicii aproape 2 ani, pentru a-i încasa pensia, scrie observator.tv. Nepoata bătrânei de 90 de ani s-a mutat la Târgu Jiu după ce a rămas șomeră. A venit ca să aibă grijă de bunica sa. A ținut însă secretă moartea femeii.

Surse din anchetă spun că părinții femeii, care locuiesc în alt județ, știau că bătrâna este în viață și e îngrijită de nepoată. În schimb, vecinilor din bloc ea le-ar fi spus că bunica s-a mutat la țară, în localitatea Albeni, menționează aceleași surse.

Duminică, însă, femeia de 42 de ani ar fi primit un telefon din partea tatălui, care i-ar fi transmis că vine la Târgu Jiu pentru a face cumpărături la un depozit de materiale de construcții și că vrea să o vadă și pe bătrână, cu această ocazie. Polițiștii investighează dacă acest moment are legătură cu gestul extrem al femeii, de a se spânzura, mai spun surse din anchetă.

Recomandări

Pitești: Trei femei au vrut să jefuiască o tânără într-un autobuz plin de călători (VIDEO)

O tânără din Pitești angajată la Jandarmerie a fost victima unui furt comis de către …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *