luni , 25 martie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Dosarul „Amanta”: FBI percheziționează birourile avocatului lui Donald Trump

FBI a percheziționat birourile avocatului lui Donald Trump, Michael Cohen, relatează New York Times. Agenții FBI au acționat la cererea procurorului special Robert Mueller, care anchetează implicarea rusă în alegerile americane din 2016, relatează BBC, citat de Știrile Pro TV.

 

Agenții FBI ar fi ridicat, printre altele, și documente cu privire la plățile efectuate de avocatul președitelui SUA către o actriță de filme pentru adulți, Stormy Daniels.

Cohen a recunoscut deja că a plătit-o pe Daniels în cadrul unui acord de confidenţialitate, dar a susţinut că a folosit propriile sale fonduri.

Luna trecută, Daniels i-a intentat un proces lui Cohen, cerând rezilierea acordului semnat în octombrie 2016.

Donald Trump a susţinut săptămâna trecută că nu a ştiut că avocatul său, Michael Cohen, i-a plătit actriţei Stormy Daniels 130.000 de dolari ca să nu vorbească despre relaţiile ei sexuale cu acesta.

Stormy Daniels, pe numele sau adevarat Stephanie Clifford, a povestit în presa americană că a avut o singură întâlnire amoroasă cu Donald Trump, în 2006, în timpul unui turneu de golf din California. La acea vreme, Melania doar ce îl născuse pe mezinul Trump, Barron.

Recomandări

Comandament Operativ Naţional pentru vizita Papei Francisc în România

În contextul vizitei pe care Papa Francisc o va efectua în România în acest an, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *