vineri , 30 iulie 2021 4:59 pm
Iasi booked.net
-1°C

Dosar penal pentru înșelăciune. Comercializa bijuterii false

Un bărbat din judeţul Constanţa s-a ales cu dosar penal pentru înşelăciune, după ce a comercializat bijuterii false în comuna gălăţeană Iveşti, informează, miercuri, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi.

Poliţiştii Postului de Poliţie Iveşti au fost sesizaţi de un bărbat, de 46 de ani, din localitate, cu privire la faptul că în urmă cu două săptămâni soţia sa a cumpărat bijuterii din aur de la o persoană necunoscută, în schimbul cărora a plătit suma de 12.000 lei. Acesta a mai precizat că, după verificarea bijuteriilor, a constatat că acestea nu sunt din aur.

În urma activităţilor investigative, poliţiştii au depistat persoana în cauză, stabilind că este vorba despre un bărbat, de 46 de ani, din judeţul Constanţa. În autoturismul acestuia a fost găsită o geantă care conţinea aproximativ 200 de grame de bijuterii (cercei, brăţări, inele) din material de culoare galbenă, pentru care bărbatul nu a putut prezenta niciun document de provenienţă.

Bijuteriile au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, poliţiştii întocmind în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune.

Recomandări

Percheziții într-un dosar de înșelăciune și uz de fals. Trei persoane urmează a fi conduse la cercetări

În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat două percheziţii domiciliare, într-un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *