luni , 19 aprilie 2021 3:28 pm
Iasi booked.net
-1°C

Doliu în lumea muzicii din România

Cântărețul Ion Chiriac a murit într-un mod cumplit, chiar de ziua lui de naștere!

Artistul împlinea vârsta de 58 de ani, iar la momentul evenimentului cumplit era la casa lui din localitatea Ghermănești.

Fiica lui l-a sunat să îi cânte „La mulți ani” și să îl felicite, însă ce a urmat după este groaznic! Artistul a intrat în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat. Cântărețul se afla acasă, alături de frații săi, în localitatea Ghermănești.

Astăzi, 20 februarie, tăticuțul meu a împlinit 58 de ani. L-am sunat cu toții, i-am cântat, ne-am împărtășit iubirea. Imediat după ce am închis apelul, Dumnezeu a ales să îl primească în Veșnicie (stop cardio-respirator). Toată ființa mea e distrusă momentan și în șoc, de aceea vă rog din inima, dacă ajungeți pe la Sfânta Biserică, aprindeți o lumânare, pentru ca sufletul lui să fie în Lumină. Pentru tatăl, omul și marele artist Ioan Chiriac, jumătatea ”Frații Chiriac”, vă mai rog să nu îi uitați muzica. A bucurat mii de copii, zeci de mii de oameni care mergeau la Cenaclul Flacăra. Să-i păstram vie amintirea, datorită lui cânt și exist pe acest pământ”, a declarat fiica lui Ion Chiriac, pe o rețea de socializare.

Recomandări

Cazul bărbatului decedat după intervenția violentă a polițiștilor

Bărbatul care a decedat după o intervenție a Poliției în Argeș a avut o moarte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *