sâmbătă , 19 septembrie 2020 1:34 pm
Iasi booked.net
-1°C

Doi mafioţi români extrădați în SUA: Unul ducea sute de cerşetori peste ocean

Ministrul afacerilor interne, Marcel Vela, a anunţat că autorităţile române au extrădat doi cetăţeni români în SUA. Cei doi au comis infracţiuni internaţionale şi au fost capturaţi de forţele MAI.

Ministrul afacerilor interne, Marcel Vela, a spus că unul din cei doi cetăţeni români extrădat în SUA se afla la vârful unei reţele de trafic de persoane. În urmă cu o lună, autorităţile din România anunţau că îl vor extrăda pe interlopul Luigi Popescu, care făcea parte dintr-o reţea care trafica romi în SUA. Principalele declaraţii ale ministrului Marcel Vela: În acest moment asistăm la un fapt care ţine de extrădarea a doi cetăţeni capturaţi de forţele MAI, care au comis infraţiuni internaţionale. Unul se află în vârful unei reţele de trafic de persoane, iar cel de-al doilea a făcut infracţiuni informatice Extrădarea se face în baza deciziei Curţii de Apel Craiova.

Această operaţiune este în colaborarea MAI şi Interpol Washington. Este prima dată când MAI ia într-un mod serios problema infracţionalităţii. Am primit şi bastoanele de şoc electric. Am mărit capacitatea de teste de integritate în ministerul de Interne. Nu vom tolera nicio abatare. Suntem cu ochii pe infractori, oriunde s-ar afla ei. Marcel Vela transmitea, în urmă cu o săptămână, că în ultima perioadă, angajații ministerului au continuat lupta pentru combaterea criminalității. Mesajul ministrului de interne vine în contextul în care în Bucureşti se resimt tensiuni după moartea interlopului Emi Pian.

Recomandări

Angajări în Poliție! 1.527 de posturi, la Penitenciare

Sindicatul Naţional al Poliţiştilor de Penitenciare a anunţat, miercuri seară, că 1.527 de posturi se …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *