miercuri , 19 decembrie 2018
Iasi booked.net
-1°C

Doar în filme vezi așa ceva! Un șofer deschide focul asupra polițiștilor la un control de rutină.Totul a fost filmat (VIDEO)

O patrulă de poliție din Arkansas a oprit o mașină pentru încălcarea regulilor de circulație. Șoferul a „tras” pe dreapta, însă nu doar atât. A deschis portiera și a început să tragă în polițiști cu pistolul pe care îl avea la el.

Întreaga scenă a fost surprinsă de camera video de la bordul mașinii de patrulă. Șoferul, un tânăr în vârstă de 29 de ani, a tras cu pistolul întâi din mașina lui. Apoi a coborât și a continuat să tragă, fără oprire, arată Știrile Pro TV.

În imagini se vede cum sar bucăți din parbrizul vehiculului de poliție, lovit de gloanțe. Și polițiștii au ripostat cu focuri de armă.

La un moment dat, trăgătorul se retrage, se urcă în mașină și pornește.

Oprește, însă, după câteva zeci de metri, iar o femeie aflată în maşina lui coboară și vine spre polițiști, cu mâinile sus.

Ulterior, agresorul a fost prins. Autoritățile spun că fost rănit ușor la umăr. Va da socoteală în fața instanței pentru acuzații grave, inclusiv tentativă de omor, fugă de poliție și consum de substanțe interzise.

 

Sursa: Știrile Pro TV

 

Recomandări

Un șofer de la Salubris și-a dat în judecată şefii pentru că la el nu a venit Moş Crăciun!

Un şofer din Iaşi şi-a dat şefii în judecată pentru că la el nu a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *