joi , 20 ianuarie 2022 10:16 pm
Iasi booked.net
-1°C

Distincții oferite cadrelor medicale ieșene de către Președintele României

De Ziua Națională a României, Preşedintele Klaus Iohannis a conferit mai multe distincții cadrelor medicale implicate în lupta pentru combaterea pandemiei COVID-19.

Printre cei decorați este și 𝙢𝙚𝙙𝙞𝙘𝙪𝙡 𝘿𝙤𝙧𝙞𝙣 𝙋𝙪𝙡𝙗𝙚𝙧𝙚, 𝙙𝙚 𝙡𝙖 𝙎𝙥𝙞𝙩𝙖𝙡𝙪𝙡 𝙙𝙚 𝙋𝙣𝙚𝙪𝙢𝙤𝙛𝙩𝙞𝙯𝙞𝙤𝙡𝙤𝙜𝙞𝙚 𝙄𝙖𝙨𝙞.

Acestuia i-a fost conferit 𝙊𝙧𝙙𝙞𝙣𝙪𝙡 „𝙈𝙚𝙧𝙞𝙩𝙪𝙡 𝙎𝙖𝙣𝙞𝙩𝙖𝙧❞ 𝙞𝙣 𝙜𝙧𝙖𝙙 𝙙𝙚 𝘾𝙖𝙫𝙖𝙡𝙚𝙧 în semn de apreciere pentru profesionalismul, dăruirea, curajul și solidaritatea manifestate în contextul măsurilor de combatere a pandemiei COVID-19, în parteneriat cu alte state.

”Sunt onorat și recunoscător pentru Ordinul primit. Consider că este o distincție comună, în semn de apreciere a efortului depus de întreaga echipă medicală din prima linie, alături de care am lucrat zi de zi, aproape doi ani, în scopul combaterii pandemiei. Este meritul fiecărui membru al personalului medical, dând dovadă de solidaritate si profesionalism, contribuind la salvarea vieților pacienților și limitarea efectelor produse de virus.”, a declarat dr. Dorin Pulbere.

Dorin Pulbere, medic primar de Anestezie şi Terapie Intensivă, a făcut parte din echipa medicală care, în aprilie 2020, s-a deplasat în Republica Moldova într-o misiune de sprijinire a personalului medical din țara vecină în lupta împotriva pandemiei.
Echipa de medici și asistenți medicali cu specializări în Anestezie și Terapie Intensivă, Pneumologie, Medicină de Urgență și Medicină Internă au desfășurat la acea vreme activități de acordare a asistenței medicale și îngrijire a pacienților diagnosticați cu Covid-19, precum și misiuni de instruire a personalului medical din unitățile sanitare din oraşele Bălți, Chișinău și Cahul pentru o perioadă de 15 zile.

Recomandări

Un copil a ajuns la spital după ce o barieră de acces i-a căzut în cap, din cauza vântului

Doi adolescenți au fost răniți în această după amiază, după ce o barieră de acces …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *