vineri , 3 decembrie 2021 11:16 pm
Iasi booked.net
-1°C

Directorul adjunct al Liceului Alexandru Ioan Cuza, infectat cu noul coronavirus

USLIP Iași a anunțat o nouă confirmare de profesor infectat cu COVID-19.

Astăzi, 14.06.2020, la ora 18:00 ni s-a confirmat un nou caz de profesor pozitiv la Liceul «Alexandru Ioan Cuza» din Iași.  De asemenea ni s-a transmis că și la  Școala „Vasile Conta” un elev se află în izolare după ce a participat la cursurile de pregătire. Cazul de la Liceul „Alexandru Ioan Cuza” poate avea însă și alte repercusiuni deoarece există profesori care au norma didactică  și în alte unități de învățământ și inevitabil, involuntar ar fi putut transporta virusul”, au precizat reprezentanții sindicatului.

Cu coronavirus a fost confirmată Loredana Ciobanu, directorul adjunct al unității școlare, care în acest weekend a fost prezentă de mai multe ori la unitatea școlară unde a colaborat la organizarea examenului de Evaluare Națională care va avea loc mâine cu proba de Limba și Literatura Română.

Directorul școlii a precizat pentru „Ziarul de Iași” că toți profesorii care au fost prezenți la școală pentru a pregăti examenul au purtat mască și au respectat regulile de distanțare socială, sperând să fie vorba despre un caz singular.„Este un caz confirmat, am luat legătura cuc cei de la DSP, ancheta epidemiologică este în derulare, dar în baza deciziei celor de la Direcția Sănătate Publică nu este afectat examenul de mâine, având în vedere că persoana în cauză nu a intrat în contact cu asistenții de mâine și nici cu elevii de clasa a VIII-a în vreun fel. Am respectat regulile de distanțare și fiecare coleg își asumă, sperăm să fie un caz singular.”, a declarat Adriadna Maximiuc, directorul Liceului „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Recomandări

Creștere abruptă a numărului de DECESE: 206 raportate, din care 183 în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.673 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *