sâmbătă , 4 decembrie 2021 4:19 pm
Iasi booked.net
-1°C

Dincă face mărturisiri cutremurătoare cu privire la cele două fete pe care le-ar fi ucis

Din declarațiile lui Gheorghe Dincă reiese că acesta ar fi crezut că cele două tinere pe care le-a răpit și pe care chiar el susține că le-a ucis, sunt prostituate.

Gestul lui este incalificabil. Nici el nu își explică cum de a putut să procedeze așa. Așa susține el”, a mai spus avocatul Claudiu Lascoschi, care a mai precizat că suspectul are remușcări.

În ciuda informațiilor care vehiculează un număr mai mare de victime posibile, Gheorghe Dincă susține în continuare că a ucis două fete. ”El a negat vehement că ar exista mai mult de două victime”, a spus avocatul.

Avocatul a relatat cum a decurs uciderea Alexandrei, potrivit declarațiior suspectului:

A văzut telefonul aprins. Așa declară el. Și-a dat seama că a sunat pe cineva și acesta ar fi fost motivul pentru care s-a certat cu ea și a lovit-o și ea a decedat ca urmare a acestei lovituri. (…) El zice că a mers la cumpărături ca să ia ceva de mâncare și să ia niște medicamente pentru Alexandra, că se simțea rău. Nu a mai cumpărat medicamente, doar de mâncare”, a relatat avocatul.

Cu privire la cealaltă victimă, Luiza, avocatul a oferit o variantă mai puțin clară. ”Există o problemă. El zice că nu își aduce aminte de culoarea părului ei. El recunoaște că ar fi ucis-o. Dar dacă este Luiza în mod sigur, nu știu să vă spun”, a spus avocatul.

Recomandări

Vaccinul Pfizer trebuie păstrat la minus 80 de grade

„Deocamdată, se pune problema cum o să ajungă acest vaccin în țările Uniunii Europene, pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *