Din cauza coronavirusului, tenorul italian Raffaele Abete, nu va mai veni la Iaşi pentru reprezentația de la Opera Națională. Cu cine va fi înlocuit

Date:

Distribuţia spectacolului “Rigoletto”, care se va juca vineri, 6 martie, la Opera Naţională Română Iaşi, a suferit o modificare din cauza coronavirusului.

Pentru a evita orice probleme neprevăzute care ar putea apărea, invitatul special al reprezentaţiei, tenorul italian Raffaele Abete, nu va mai veni la Iaşi pentru a juca în opera compusă de Giuseppe Verdi.

Drept urmare, rolul Ducele di Mantova va fi interpretat de îndrăgitul solist ieşean Florin Guzgă. Din distribuţia spectacolului care va fi coordonat muzical de Alessandro Cedrone mai fac parte Ventseslav Anastasov (Rigoletto), Manuela Ipate, care va debuta în Gilda, Teodor Busnea (Sparafucile), Maria Macsim Nicoară (Maddalena).

Reprezentaţia în care îşi vor da concursul Orchestra, Corul şi Baletul Operei ieşene se va derula în Sala Mare, cu începere de la ora 18:30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Horia Constantinescu, şeful ANPC, răspuns la acuzaţiile lui Pescobar: ”Nu culoarea politcă a adus peste 136 de kilograme de produse în afara datei limită!”

Horia Constantinescu, şeful Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC),...

Noi investiții pentru turismul balnear, la Iași

Pacienții care vin pentru tratament în Stațiunea Nicolina au...

Peek & Cloppenburg va deschide un flagship store, pe 26 octombrie, în ansamblul mixed-use Palas Iași

Palas Iași își completează portofoliul de branduri de modă...

Calitatea aerului în Județul Iași în luna august 2023

În luna august 2023, monitorizarea calității aerului de către...