luni , 30 noiembrie 2020 4:28 pm
Iasi booked.net
-1°C

DIICOT Cluj si BCCO, la “recoltat” de canabis, în curtea unui tânăr clujean

Plante de canabis au fost culese din curtea a doi tineri clujeni. BCCO și DIICOT Cluj au efectuat percheziții la domiciliul lui Daniel Nașca, în comuna Dăbâca, unde au găsit o cultura impresionantă de canabis, lângă o piscina improvizată din grădina acestuia. 

Conform surselor, Nașca a lucrat în trecut ca bucătar la restaurante faimoase din Cluj, precum Pokka sau Tokyo, iar ulterior în Anglia. Întors acasă, Nașcă s-a axat pe cultivarea de canabis.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj-Napoca, au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza județului Cluj, pentru documentarea activității infracționale a doi bărbați (în vârstă de 25 și 26 de ani) bănuiți de trafic de droguri de risc. Astfel, au fost descoperite două culturi outdoor de canabis, una în curtea imobilului în care locuiau cei doi, cealaltă la circa 300 de metri de imobil. După punerea în executare a mandatului de percheziție domiciliară emis de Tribunalul Cluj, au fost ridicate 51 de plante de canabis cu masa verde de 28 de kilograme. De asemenea, au fost ridicate 2 grindere, un cântar electronic, un cort pentru creșterea plantelor indoor împreună cu instalația de iluminat și un ventilator. Cei în cauză sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc, unul dintre aceștia fiind reținut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile. La activități au participat polițiști din cadrul Poliției Municipiului Gherla și jandarmi”, arată cei de la IPJ Cluj.

Cei doi cultivatori de droguri rămân cercetați pentru trafic, însa doar Daniel Nașca (foto – 25 ani) a fost reținut pentru 30 de zile.

sursa foto: Ziardecluj

Recomandări

Acțiuni împotriva crimei organizate

Procurorii DIICOT din toată țara sunt implicați, miercuri dimineață, într-o uriașă operațiune împotriva crimei organizate. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *