miercuri , 5 august 2020 10:57 am
Iasi booked.net
-1°C

Digi RCS-RDS, Orange şi Vodafone, în alertă

Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) a propus de curând schimbarea tarifelor de la 1 ianuarie din cursul anului viitor. Ce trebuie să știe clienții de al Digi, Orange și Vodafone? Propunerea făcută de ANCOM a surprins pe toată lumea.  Iată anunțul oficial al lui Sorin Grindeanu!

Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații a anunțat, în cursul zilei de vineri, faptul că a dezbătut și adjudecat un subiect mult discutat. Sorin Grindeanu, președintele ANCOM, a făcut anunțul oficial care arată că tarifele maxime de terminare a apelurilor la puncte mobile vor fi reduse. Acest lucru va putea fi posibil până la data de 1 ianuarie 2020. În acest context, practicarea unui tarif de 0.76 eurocenți pe minut pentru apelul la puncte mobile va fi cu 10% mai mic decât nivelul pe care îl atinge la momentul acesta.

”ANCOM a propus, ca măsură tranzitorie, până la adoptarea unui tarif de terminare a apelurilor la puncte mobile unic la nivel european preconizată a avea loc până la finalul anului 2020, practicarea unui tarif maxim de 0,76 eurocenţi/minut pentru apelurile la puncte mobile, cu 10% mai mic faţă de nivelul actual. Ne aşteptăm ca această reducere să se reflecte şi în tariful pe care îl plăteşte fiecare utilizator pentru apelurile către terminalele mobile”

Recomandări

Vagoane încărcate cu tehnică militară au tranzitat Gara Pașcani

O garnitură feroviară cu o încărcătură neobișnuită a tranzitat aseară, Gara Pașcani. Este vorba de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *