Dezvoltator proiecte rezidențiale: Iaşiul are un potenţial mare, încă neexploatat corespunzător. Cu primul proiect din ţară mergem spre Moldova

Date:

Iaşiul îşi va accelera dezvoltarea în perioada următoare şi deja reprezintă un pol de interes pentru dezvoltatori, este de părere Maggie Kitshoff, director proiecte rezidenţiale în cadrul dez­vol­ta­torului Prime Kapital con­dus de Martin Slabbert.

Din acest motiv, din­colo de centrul comercial Era Shop­ping Center din Iaşi, Prime Kapital are în plan dez­voltarea unui proiect re­zi­denţial în capitala Moldovei, scrie zf.ro.

„Vom mai demara un proiect în afara Bucu­reş­tiului, în Iaşi. Tocmai pentru că avem planuri pe termen lung. Iaşiul este un oraş fantastic. Disponi­bili­tatea de business este foarte mare acum. Am vizitat Iaşiul în urmă cu mai mulţi ani, iarna, pentru 24 de ore, după care am cercetat piaţa de acolo, dar cu cifre brute. Dar acum, după ce vezi climatul de inovaţie de acolo, este un oraş impresionant, tânăr cu mult potenţial. Doar să vezi climatul de inovaţie care este acolo şi potenţial care nu este exploatat. Pe de altă parte, acolo nu vedem proiecte dezvoltate. Potenţialul nu este ex­ploatat suficient de bine pentru că nu găsim aceste proiecte unde să crească. Inclusiv proiecte rezidenţiale de calitate care să atragă şi mai mulţi oameni în oraş“, a spus Maggie Kitshoff.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Vremea, din nou la extreme! Ce se întâmplă cu temperaturile în zilele următoare

Temperaturile vor varia foarte mult în perioada următoare, au...

Un consilier județean ia de guler UE! Cătălin TIMOFCIUC: “Multiculturalismul a eșuat!”

Consilierul județean Cătălin Timofciuc a distribuit pe rețelele sociale...

Mobilizare impresionantă a ieșenilor în cadrul campaniei „Avem același sânge”

Peste 200 de persoane au răspuns apelului la solidaritate...