marți , 18 ianuarie 2022 5:00 pm
Iasi booked.net
-1°C

Deținut ucis de un coleg de cameră, în Penitenciarul Giurgiu

Un deținut, în vârstă de 59 de ani, din Penitenciarul Giurgiu a murit, în prima zi de Crăciun, după ce s-a luat la bătaie cu un coleg de celulă, ambii închiși în regim de maximă siguranță. 

„Persoanele implicate în incident se aflau cazate în aceeași cameră de deținere, conflictul spontan și decesul deținutului survenind în grupul sanitar al camerei, urmare aplicării unei lovituri. Personalul unității a solicitat, de îndată, sprijinul unui echipaj SMURD, în ciuda eforturilor medicilor fiind declarat decesul. Deținutul prezumat agresor a fost transportat la o unitate spitalicească, în vederea efectuării unui control medical.

Totodată, conducerea Administrației Naționale a Penitenciarelor a dispus deplasarea, la Penitenciarul Giurgiu, a unei echipe de specialiști de la nivelul aparatului central, coordonată de directorul Direcției Siguranța Deținerii și Regim Penitenciar, în vederea verificării cauzelor și împrejurărilor producerii incidentului”, informează Administrația Națională a Penitenciarelor într-un comunicat.

Recomandări

Pavilionul vizită de la Penitenciarul Iași va fi modernizat

Au fost scoase la licitație lucrările de modernizare si supraetajare a pavilionului vizita din cadrul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *