joi , 24 iunie 2021 2:43 pm
Iasi booked.net
-1°C

Descoperire șocantă la Vaslui

Un tânăr de 28 de ani, cu afecțiuni psihice, a fost găsit legat cu lanțul de un copac, în curtea casei, de către asistenții sociali de la primăria Cozmești. 

Bărbatul stătea în soare, era dezbrăcat și nu avea apă. A fost anunțată poliția, iar medicii de la Ambulanță l-au transportat la spital. După mai bine de o oră, în zona a apărut și mama băiatului, care a spus că e prima dată când îl leagă de copac, însă a făcut-o pentru că acesta să nu iasă în stradă. De altfel, curtea arată că un țarc uriaș, poartă și toate gardurile fiind înălțate cu sârmă și plase metalice.

Autoritățile locale spun că acest caz se află de mulți ani în monitorizarea lor, că s-au făcut demersurile necesare pentru că bărbatul să fie instituționalizat, însă nu sunt locuri în centre și, în plus, mama lui, care ii este asistent personal, refuză să îl lase în grijă statului.

Din declarațiile vecinilor, băiatul nu este periculos, însă nu stă îmbrăcat, pleacă de acasă și nu știe să se întoarcă.

Polițiștii au început cercetările în acest caz, potrivit nordestnews.ro.

Un bărbat în vârstă de 59 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat că şi-a legat de un copac din curtea locuinţei fiul vitreg în vârstă de 28 de ani, cunoscut cu afecţiuni psihice.

„Faţă de un bărbat în vârstă de 59 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, acesta urmând să fie prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă”, au declarat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui.

Recomandări

Două persoane reținute pentru trafic de droguri

La data de 22.06.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *