vineri , 16 aprilie 2021 1:28 pm
Iasi booked.net
-1°C

Dentware: Excelență în servicii stomatologice și pacienți mulțumiți (P)

Într-o lume în care totul este tehnologizat, iar timpul – mai prețios ca niciodată, apar tot mai multe sisteme care mijlocesc legătura dintre companii și clienți. Devine din ce în ce mai important să-ți îmbunătățești serviciile și să-ți mulțumești clienții. 

Hârtia, formularele, apelurile telefonice și statul la cozi încep, încet dar sigur să se piardă. Totul se desfășoară online pentru că acesta este viitorul. Programările se fac online, plățile se fac online, și lucrurile sunt mai simple pentru noi toți.

În sistemul medical, dintotdeauna au fost probleme cu programările, iar pentru medici, ținutul acestei evidențe consumă enorm din timpul de lucru.

Asta se întâmplă și în cabinetele stomatologice. În sprijinul lor a fost creat un soft de management cu programări online și notificări automate prin SMS, fișe medicale salvate în Cloud, accesibile de oriunde.

Programul se numește Dentware, are o grafică simplă și intuitivă, care ajută medicii să își organizeze activitatea de la distanță și să-și mărească fluxul de pacienți.

De ce să alegi Dentware?

  • Informații stocate în Cloud. Cu ajutorul acestui soft, toate informațiile cabinetului dentar vor fi stocate în Cloud, de unde medicii se vor putea conecta cu Dentware oriunde și oricând.
  • Elimini neprezentările la programări. Dentware este soluția software cea mai simplă de utilizat pentru administrarea cabinetelor stomatologice. Medicii dentiști care folosesc deja acest soft au reușit să elimine neprezentările la programările efectuate, iar în acest fel și-au crescut și veniturile.
  • Notificări prin SMS. Pacienții vor primi notificări automate prin SMS cu privire la programări. Dentware trimite printr-un server dedicat SMS-uri automate care amintesc pacienților de programările efectuate cu 1,2,3 zile și 1,2,3 ore înainte de programare.
  • Siguranța datelor. Toate informațiile transmise sunt criptate și stocate pe serverele Amazon, cu backup-uri la fiecare oră
  • Imagistică. Comparând în timp real două imagini, pacientul va înțelege mult mai ușor evoluția și beneficiile tratamentelor efectuate
  • Totul este nelimitat. SMS-uri nelimitate, spațiul in cloud este nelimitat, la fel și personalul medical
  • Disponibil oriunde. Dentware este disponibil pe orice Mac, PC sau Laptop și este accesibil din orice browser. Are și o aplicație nativă care rulează pe iPhone și iPad.

Te poți înregistra chiar acum și beneficiezi gratuit de o perioadă de testare de 30 de zile, cu toate opțiunile incluse.

Detalii despre softul DENTWARE

www.dentware.ro

0774500343

Recomandări

INVESTIȚIE PERFORMANTĂ LA MCX BUILDING CONSTRUCT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *