Denise RIFAI a rupt tăcerea despre relaţia cu CÎȚU: ”Pe Florin, l-am susținut în PERMANENȚĂ”

0
776

Denise Rifai a rupt tăcerea după ce Florin Cîțu a fost demis prin moțiune de cenzură. Moderatoarea, care a fost surprinsă recent în compania fostului premier, i-a luat apărarea acestuia, la fel cum a făcut și anterior, cu alte ocazii.

Denise Rifai, despre Florin Cîțu: ”Ne-a trecut bine prin toate”

Moderatoarea emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”de la Kanal D a scris pe pagina ei de Facebook că mandatul lui Florin Cîțu în fruntea Guvernului a fost mai dificil decât al oricărui predecesor al său în funcția de premier. Ea a precizat că președintele PNL a trecut țara cu bine prin toate și că va proceda la fel și în viitor.

”Ce mandat a avut până Acum Florin Cîțu în fruntea Guvernului României, nu a mai avut niciun alt premier până acum! Atâtea turbulențe și necunoscute. Și ne-a trecut cu bine prin toate! Și ne vă trece și de acum încolo! Văd și aud că sunt acuzată că îi iau apărarea și că l-am susținut în permanență.

Simt nevoia să fac câteva precizări căci cu siguranță există câteva diferențe majore: 1. Eu niciodată nu mi-am ascuns opțiunile politice. Am sprijinit/criticat reprezentanți ai clasei politice în funcție de performantele pe care le-au avut. Niciodată că mi s-a cerut sau că am fost plătita. Când mi s a cerut, după cum bine se știe, mi-am dat demisia (a demisionat de la Realitatea Plus, n.r.)”.

Vedeta Kanal D și-a continuat postarea, arătându-și la tot pasul admirația pe care i-o poartă acestuia. Din mesaj reiese faptul că ea îl cunoaște încă de pe vremea când acesta nu activa în politica.

Mesajul de solidaritate are loc la scurt timp după ce Guvernul Cîțu a fost demis. Prezentatoarea a ținut să își expună punctul de vedere vizavi la cele întâmplate pe scena politică, susținând că acesta va avea parte de susținerea ei și pe viitor.

”Pe Florin, l-am susținut în permanență, încă de când l-am cunoscut că specialist în piață financiară, cu mulți ani înainte de a intra în politica. Și o să-l susțin tot timpul de acum încolo, în următoarele mandate și în absolut toate celelalte funcții!”, a scris Denise Rifai.

La începutul lunii septembrieevz.ro a publicat o imagine în care Denise Rifai apare relaxată lângă Florin Cîțu și consilierul său, Lucian Isar, în timp ce premierul demis stătea la o terasă. În fotografie ea apare îmbrăcată cu o pereche de pantaloni scurți și un tricou negru. După ce a vorbit timp de câteva minute cu cei doi, ea a luat loc la o masă cu SPP-iștii prim-ministrului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.