duminică , 7 martie 2021 10:06 am
Iasi booked.net
-1°C

Demi Lovato, spitalizată de urgență în urma unei supradoze

Demi Lovato a fost la un pas de moarte în urma unei supradoze cu heroină. Cântăreaţa a fost transportată de urgenţă la spital, după un apel făcut de unul din apropiaţii cântăreţei care a găsit-o într-o stare foarte proastă.

Ea a fost internată într-un spital din Los Angeles şi este conştientă şi comunicativă. Spitalizarea de marţi vine la câteva săptămâni după ce cântăreaţa, care s-a luptat cu abuzul de alcool şi dependenţa de droguri, a dezvăluit recent că a suferit o recidivă şi că iar a început să consume droguri şi alcool.

La sfârşitul lunii trecute, Demi Lovato a lansat single-ul „Sober” în care vorbeşte despre aceste probleme. În luna martie, cântăreaţa a declarat că a sărbătorit şase ani de când s-a lăsat de droguri şi alcool. Ea a vorbit sincer în câteva interviuri despre consumul de cocaină, dependența de alcool, precum și despre problemele de sănătate mintală și o tulburare de alimentație, potrivit profm.ro.

Printre versurile noului single „Sober” se găsesc următoarele: „Îmi pare rău pentru fanii pe care i-am pierdut, care m-au privit cum a căzut din nou. Vreau să fiu un model, dar eu sunt numai om. Îmi pare rău că sunt aici din nou. Promit că voi primi ajutor”.

Recomandări

Șoferiță beată, implicată într-un accident pe Iași – Voinești

O șoferiță a fost prinsă cu o alcoolemie de 1,15 mg/l alcool pur în aerul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *