miercuri , 14 aprilie 2021 1:09 pm
Iasi booked.net
-1°C

Delphi Technologies – Ziua Porților deschise pentru studenți

Delphi Technologies, un furnizor de tehnologii avansate de propulsie pentru producători de autovehicule, a organizat joi, 21 noiembrie, evenimentul Ziua Porților Deschise, dedicat studenților de la Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” și celor de la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”.

126 de studenți au petrecut 1 zi în fabrică, descoperind drumuri pentru carieră, exemple de succes, precum și lumea fascinantă a industriei auto.

Viitorii ingineri au participat la “Biblioteca Vie”; unde au discutat în grupuri de câte 10 persoane cu membrii echipei de management ai fabricii dar și cu alți coordonatori de departamente, despre dezvoltarea personală și profesională  a acestora. Suplimentar, studenții au descoperit fluxul de producție și programele pentru ingineri debutanți sau cele pentru proaspăt absolvenți, create special pentru ei.

O altă atracție principală a evenimentului a fost testimonialul unui tânăr angajat, parte din programul pentru ingineri debutanți, care le-a vorbit colegilor săi despre modul în care și-a găsit un loc de muncă la Delphi Technologies, fără a avea experiență. El a oferit exemplul personal despre cum poți avea succes dacă ai încredere și faci pașii necesari, suplimentari, pentru debutul profesional.

La finalul zilei fiecare student a primit o carte de referință, intitulată „Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace”.

 

 

 

Recomandări

Studenții de la Universitatea „Gheorghe Asachi” pot achita taxele online

Studenții Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași vor putea să achite în totalitate online toate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *