sâmbătă , 4 decembrie 2021 5:09 pm
Iasi booked.net
-1°C

Delia şi soţul ei şi-au cumpărat un penthouse de 3 milioane de euro

Cântăreața Delia Matache și soțul său, Răzvan Munteanu, și-au cumpărat un penthouse în valoare de 3 milioane de euro, în suprafață de 575 de metri pătrați, care se întinde pe etajele 19-20 ale unuia din cele două turnuri înalte de 77 de metri din proiectul One Verdi Park, ce se construiește în nordul Bucureștiului, potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de Profit.ro.

Cei doi sunt investitori vechi alături de dezvoltatorul imobiliar One United Properties, fondat de antreprenorii Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu. Delia și Răzvan locuiesc într-un penthouse cumpărat în urmă cu 7 ani, cu circa un milion de euro, în One Floreasca Lake și investesc regulat în majoritatea proiectelor rezidențiale realizate de One United Properties.

Cunosc foarte bine proiectul One Verdi Park. Îmi place pentru că are toate caracteristicile unui penthouse adevărat: suprafața, înălțime de 6 metri în living, este cel mai înalt bloc de locuințe din zona de nord și priveliștea este spectaculoasă, ai vedere la parc și lacuri, vezi tot nordul. Caracterul de unicitate ne-a atras. Acesta și cel din turnul principal al One Mircea Eliade sunt cele mai importante penthouse-uri din oraș, iar acela era vândut. Intenția este să ne mutăm, dar nu pot să nu iau în calcul apariția unei oferte mai bune de vânzare. Oricum, vrem să facem un upgrade tot într-un penthouse, iar momentan aceasta este opțiunea. Lemon Interior Design va face designul interior al locuinței. Am mai lucrat cu ei și la celelalte apartamente pe care le-am mai cumpărat de-a lungul timpului de la One United Properties„, a declarat, pentru Profit.ro, Răzvan Munteanu.

Delia și Răzvan au plătit deja un avans de circa un milion de euro pentru penthouse, iar diferența până la 3 milioane de euro o vor achita în rate până la livrarea locuinței, programată pentru trimestrul patru al anulului viitor. Luna trecută, One United Properties a decis să transforme în bloc de locuințe turnul de birouri proiectat în cadrul One Verdi Park. Varianta inițială a proiectului presupunea construcția unui turnul de birouri cu o suprafață comercială brută de 21.000 metri pătrați și înalt de 17 etaje și a unui turn rezidențial cu 20 de etaje, format din 134 de apartamente.

Pe fondul precontractării a peste 75% din turnul rezidențial al acestui ansamblu, precum și în baza cererii crescute pentru acest segment de piață, acționarii companiei au decis ca One Verdi Park să fie un concept exclusiv rezidențial, păstrand componenta comercială care să deservească locatarii. Penthouse-ul tranzacționat este în turnul proiectat încă de la început pentru locuințe. În acest turn mai este un penthouse cu o suprafață puțin mai mare, pentru care dezvoltatorul este în negocieri avansate de vânzare, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

Recomandări

Delia, criză de plâns după ce a văzut filmarea cu primarul care și-a umilit fiica: “Am pățit chestii asemănătoare. Ne lăsau în chiloți”

Cântăreața Delia a izbucnit în lacrimi azi, după ce a aflat despre înregistrarea realizată de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *