luni , 21 iunie 2021 3:52 am
Iasi booked.net
-1°C

Declarații din partea Primăriei Iași privind verificările făcute de DNA

Ieri, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție fac investigații într-o cauză penală care are în vedere o serie de verificări la sediul Primăriei Municipiului Iași.

Procurorii au cerut și au obținut de la angajații Primăriei Municipiului Iași mai multe acte suport care au stat la baza unor Hotărâri de Consiliu Local adoptate în perioada 2005 – 2019. Cercetarea are în vedere modul de realizare a unui schimb de terenuri votat de Consiliul Local în vedere extinderii Cimitirului Eternitatea și este efectuată în urma unei reclamații.

Această verificare nu vizează activitatea primarului Mihai Chirica, ci a instituțiilor Primăriei Municipiului Iași și Consiliului Local al Municipiului Iași, precum și a unor societăți comerciale și persoane private.

Nu avem detalii suplimentare despre documentele solicitate și scopul verificării, însă noi, Primăria Municipiului Iași, suntem deschiși să colaborăm cu instituțiile abilitate pentru aflarea cât mai rapidă a adevărului. Suntem la serviciu, toți angajații Primăriei își fac treaba conform fișei postului, activitatea administrativă continuă. Am încredere că justiția va face lumină, astfel încât imaginea și activitatea municipalității și a mea, ca primar, să nu aibă de suferit”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Recomandări

Un bărbat din Iași a fugit din arest la domiciliu

Un bărbat din Iași, anchetat și trimis în judecată în mai multe dosare penale, a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *