miercuri , 20 ianuarie 2021 6:01 am
Iasi booked.net
-1°C

Declaraţie halucinantă a unei primăriţe din Iaşi, după ce doi consilieri au fost infectaţi cu noul coronavirus: „L-au adus liberalii aici, în plină pandemie”

Doi dintre consilierii locali ai Primăriei Ţibăneşti, judeţul Iaşi, au fost depistaţi cu COVID-19, ceea ce i-a determinat pe oamenii din primărie să ceară să fie și ei testați, conform bzi.ro.

Primarul comunei, Aurica Cobuz, susține că infectarea celor doi aleși locali nu are legătură cu oamenii din primărie, motiv pentru care a refuzat testarea acestora din urmă.

„Nu am niciun angajat cu COVID-19. Mai degrabă l-au adus liberalii aici în plină pandemie. Au făcut campanie electorală, o ședință în primărie și au venit cu virusul. Ei fac numai rău comunei”, a spus Aurica Cobuz, primarul comunei Țibănești, pentru bzi.ro

„Dacă era să fie ceva, ședința a avut loc pe 21 iulie. Cei doi au luat de la ședința respectivă pentru că nu purtau măști de protecție. Am dovezi de acolo că nu purtau măști, dar nu am vrut să fac tam- tam”, a mai menționat Aurica Cobuz pentru bzi.ro.

Recomandări

Orban, tot mai aproape să zboare din funcţie: PNL are nevoie de o echipă, nu de un om

Robert Sighiartău, secretar general al PNL, îl critică și el pe președintele partidului PNL, Ludovic …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *