duminică , 17 octombrie 2021 7:22 pm
Iasi booked.net
-1°C

Debutul Mirelei Vaida în televiziune! Ce salariu primea vedeta la vremea respectivă. „Aveam maşină cu şofer și câştigam o grămadă de bani”

Mirela Vaida și-a făcut debutul în televiziune încă din anul doi de facultate. Vedeta a vorbit despre începuturile carierei sale și despre salariul pe care îl avea la vremea respectivă.

Mirela Vaida a fost mereu în lumina reflectoarelor, o fire dezinvoltă și mereu pregătită să dea replica, vedeta a primit pe mână o emisiune live încă din anul doi de facultate. Aceasta a ocupat mai întâi poziția de reporter, iar datorită farmecului personal a fost promovată destul de repede.

Așa că primul job serios al Mirelei Vaida a fost ca prezentatoarea la o emisiune live, un matinal. Mai mult, pentru prestația ei primea o sumă considerabilă de bani, cu mult mai mare ca salariu mamei sale, care era profesoară.

În anul doi de facultate mi-a venit primul job. M-au chemat să dau probe pentru reporter. Şi mă ştii ca eu sunt guralivă, eram şi studentă la Drept. Îmi plăcea să mă aud. Aveam nervii tari. M-au promovat destul de repede şi am ajuns să fac o emisiune destul de lungă, de matinal. Toată viaţa m-a urmărit emisiunea în direct. Nu s-au lipit de mine emisiunile înregistrate”, a declarat actrița pentru Ok Magazine.

Câștigam o grămadă de bani

Mirela Vaida a fost atrasă de televiziune și a știut că asta vrea să facă, mai ales că beneficiile primului job au surprins-o complet. Vedeta își amintește că era foarte mândră că în fiecare dimineață o mașină venea să o i-a din fața căminului și că avea din prima un salariu mai mare ca cel al mamei sale.

Venea maşina de la televiziunea la care lucram şi mă lua de la scara căminului. Cine mai era ca mine, aveam maşină cu şofer. Şi câştigam o grămadă de bani, 1.400 de lei astăzi. Mama era învăţătoare şi avea doar 1.000 de lei. Eram foarte mândră. Cu banii aia mi-am luat şi primul apartament, în rate, la care plătim şi acum”, a mai declara Mirela Vaida.

Recomandări

Doi copii s-au evacuat după ce au simțit miros de fum în apartament

Doi copii s-au autoevacuat, dintr-un apartament al unui bloc din Piatra-Neamţ, după ce au sesizat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *