sâmbătă , 4 decembrie 2021 4:17 pm
Iasi booked.net
-1°C

De Rusalii, capacitatea trenurilor spre litoral şi Valea Prahovei va fi suplimentată

CFR Călători a suplimentat capacitatea trenurilor spre litoral şi Valea Prahovei, în perioada Rusaliilor, având în vedere cererea crescută faţă de weekend-ul anterior.

Datorită solicitărilor mai mari faţă de weekendurile precedente, CFR Călători a decis să introducă în compunerea trenurilor pentru aceste destinaţii mai multe vagoane, în limita parcului disponibil. Astfel trenurile spre/dinpre Constanţa sau spre/dinspre Braşov vor pleca din staţia de formare chiar şi cu un număr dublu de locuri. În total, până la acest moment, sunt puse la dispoziţia călătorilor pentru acest sfârşit de săptămână un număr suplimentar de 160 de vagoane, cu aproximativ 12.000 de locuri.„, arată CFR Călători.

Astfel, vineri, trenurile IR 1681, IR 1682, IR 1683, IR 1684 pe relaţia Bucureşti – Constanţa şi retur au 8 vagoane în compunere şi 590 de locuri, ceea ce înseamnă o creştere a capacităţii de transport la 220% faţă de o zi obişnuită, iar sâmbătă au în compunere câte 9 vagoane, cu o capacitate totală de 650 de locuri. Trenul IR 1646 Braşov – Bucureşti pleacă sâmbătă şi luni cu 10 vagoane şi 780 de locuri, faţă de 440 într-o zi obişnuită.

Recomandări

CFR lansează un sistem MODERN de plată a călătoriilor! Biletele vor putea fi cumpărate cu CARDUL

CFR Călători implementează un nou sistem care facilitează verificarea, validarea și emiterea legitimațiilor de călătorie. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *