miercuri , 28 octombrie 2020 5:34 am
Iasi booked.net
-1°C

De râs sau de plans? Cum a ales un taximetrist să se ferească de coronavirus ( VIDEO )

Un taximetrist din orașul rus Omsk a ales să se ferească de infectarea cu coronavirus cu ajutorul unui costum de protecție complet, pe care îl poartă în timpul curselor.

Clienții au apreciat inițiativa, ba chiar i-au oferit bacșiș suplimentar taximetristului, relatează Siberian Times.

Andrey, un tânăr taximetrist din vestul Siberiei, a declarat că decizia de a purta un costum protector militar este metoda lui de „combatere a isteriei generate de coronavirus”.

Toți clienții mei au râs când m-au văzut. Aveam emoții în legătură cu reacțiile oamenilor, dar majoritatea au râs”, a spus taximetristul.

Andrey este taximetrist de patru ani și a spus că „oamenii se urcă de obicei în mașină cu fețe obosite, iar majoritatea stau pe telefoane”.

„Îmi pun masca de gaz și îi întreb dacă au venit din China, iar ei încep să râdă. De aia am făcut asta, să îi amuz pe oameni și mă amuz și eu.”, a declarat taximetristul rus.

Deși vede bine drumul cu masca pusă, Andrey o dă jos după primii 10 metri pentru a se asigura că drumul va fi sigur.

Pănă acum, epidemia de coronavirus a provocat 638 de decese și peste 31.000 de îmbolnăviri. În Rusia au fost înregistrate două cazuri de coronavirus.

Rusia a anunţat luni că va recurge la expulzarea cetăţenilor străini infectaţi cu noul coronavirus, după ce săptămâna trecută a decis să-şi închidă frontiera cu China şi să reducă legăturile între cele două ţări.

De asemenea, tot luni, Rusia a început evacuarea cetățenilor săi din Wuhan, orașul chinez în care a început epidemia de coronavirus.

Recomandări

Ieșenii care nu poartă mască sunt amendați!

Polițiștii locali aplică amenzi pe bandă rulantă ieșenilor care nu poartă mască de protecție în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *