De profesie bătăuș: tânăr din Bălțați căutat de autoritățile germane, reținut de polițiștii ieșeni

Date:

Un tânăr din comuna ieșeană Bălţaţi,  pe numele căruia autorităţile germane au emis un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de vătămare corporală gravă (6 acte materiale), a fost depistat de poliţiştii Biroului Urmăriri Iaşi, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

La data de 25 august a.c., poliţiştii Biroului Urmăriri Iaşi au depistat şi reţinut un tânăr, de 24 de ani, din comuna Bălţaţi, urmărit internaţional.

Pe numele  acestuia, autorităţile judiciare germane au emis un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de vătămare corporală gravă (6 acte materiale), faptă la care ar fi fost folosite obiecte contondente (bâte, lanţuri, etc)..

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Persoana urmărită a fost condusă la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, unde în urma identificării şi audierii s-a dispus reţinerea sa pentru 24 ore.

Tânărul va fi prezentat Curţii de Apel Iaşi, care va dispune cu privire la arestarea în vederea predării către autorităţile judiciare germane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Pensionarii ieșeni primesc tichete sociale cu ocazia Sărbătorilor de Paști

Cu ocazia Sărbătorilor de Paști pensionarii ieșeni vor primi...

500 de detectoare de fum și monoxid de carbon sunt montate gratuit în județul Iași

Departamentul pentru Situații de Urgență și  Inspectoratul General pentru Situații...

IȘJ Iași organizează o nouă simulare a examenelor naționale în perioada 17-19 aprilie 2024

Simulări ale Evaluării Naționale vor susține și 8.000 de...