marți , 18 mai 2021 4:54 pm
Iasi booked.net
-1°C

De mâine vin ninsorile!

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis mai multe alerte cod galben şi portocaliu de vânt puternic, viscol şi ninsori, care vizează mai multe judeţe din ţară.

Cod galben de ninsori şi vânt în trei sferturi de ţară. Interval de valabilitate: 5 februarie, ora 08:00 – 6 februarie, ora 10:00.

Fenomene vizate și zone afectate: intensificări ale vântului; ninsori viscolite în zonele montane, Moldova și local în Muntenia și Dobrogea, scrie observator.tv.

În intervalul menționat, în regiunile estice vor fi precipitații, la început ninsori în zona de munte și în nordul Moldovei și mai ales ploi și lapoviță în rest, iar spre seară și noaptea vor predomina ninsorile.

La munte, în nordul și centrul Moldovei, iar din orele serii și în sudul Moldovei, Dobrogea și în cea mai mare parte a Munteniei va ninge, se va depune strat de zăpadă, iar vântul va avea intensificări susținute, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității. Rafalele vor depăși 60…70 km/h, iar în zona montană 90…100 km/h.

Recomandări

Accident feroviar grav la Sârca

Astăzi a avut loc un accident feroviar grav în județul Iași.  „În jurul orei 11.30, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *