joi , 20 ianuarie 2022 8:45 pm
Iasi booked.net
-1°C
Foto: Botoșăneanul

De groază: trupul decapitat al unui adolescent, descoperit într-o fântână din Botoșani. Tânărul era dat dispărut de la mijlocul lui iulie

Descoperire horror într-un sat din judeţul Botoşani. Trupul decapitat al unui adolescent, dispărut de aproape o lună şi jumătate, a fost găsit într-o fântână dezafectată din satul Stăuceni. Anchetatorii iau în calcul şi varianta sinuciderii, dar şi cea a unei crime.

Joi după-amiază în comuna botoşăneană Stăuceni, un localnic a făcut o descoperire macabră. Acesta  a găsit cadavrul fiului vitreg într-o fântână dezafectată din mijlocul câmpului. Băiatul dispăruse de o lună şi jumătate de acasă, informează „Adevărul”.

Săteanul a descoperit trupul joi după-amiază când s-a uitat în fântâna, situată în apropierea casei. Mirosul puternic de putrefacţie i-a atras atenţia.

Imediat au fost chemaţi poliţiştii şi pompierii. Aceştia din urmă au scos la suprafaţă trupul scufundat în apă. Din primele cercetări s-a constatat că este vorba de un trup decapitat. Până în momentul de faţă nu s-a găsit capul celui decedat. Totodată s-a stabilit că defunctul este chiar fiul vitreg al bărbatului care a făcut macabra descoperire. Este vorba despre un tânăr de 16 ani, elev în clasa a X-a la un liceu din municipiul Botoşani, dar care locuia în Stăuceni.

Adolescentul mort se afla în plasament la bărbatul din Stăuceni. Şi asta după ce tatăl acestuia s-a mutat într-o altă comună şi nu mai ţineau legătura, iar mama băiatului a plecat la muncă în Italia. Băiatul dispăruse cu un card bancar al tatălui vitreg, de pe 14 iulie. A scos nişte bani, s-a dus la şcoală, dar nu a rămas la ore. După aceea pur şi simplu a dispărut. Trupul său a fost descoperit joi. Poliţiştii iau deocamdată în calcul toate variantele, inclusiv cea a sinuciderii.

 

Sursa: Adevărul

Recomandări

Adolescentă de 17 ani, lovită de tren la Târgu Frumos

O tânără în vârstă de doar 17 ani a ajuns în stare gravă la spital …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *