„De Dragobete, iubirea e dulce!”, în foodcourt Palas

Date:

În luna februarie, Cupidon se joacă cu săgețile și a nimerit și în bucătăria restaurantelor din foodcourt Palas. Astfel, după o masă delicioasă alături de jumătatea ta, de colegi, prieteni sau familie, Palas face cinste cu un desert apetisant pentru a vă răsfăța de ziua iubirii. Descoperă cum vei fi alintat pe 24 februarie 2021, pe www.palasmall.ro!

Restaurantele din foodcourt Palas te așteaptă miercuri, 24 februarie, alături de persoana iubită să descoperiți ce gust are dragostea. Faceți împreună o călătorie gastronomică în jurul lumii, cu arome și ingrediente savuroase, iar pentru ca meniul să fie complet, Palas vă face cinste cu un desert delicios. Astfel, indiferent dacă alegi burgeri suculenți, clătite gustoase, preparate orientale, bucate tradiționale, paste cremoase, specialități grecești sau băuturi care să-ți dea un boost de energie și ai consumație de 40 de lei, vei primi din partea casei un desert. Și ce poate spune mai frumos „Te iubesc” decât un desert pe care să-l împarți cu cel drag? Mai multe detalii poți afla de pe www.palasmall.ro.

Nu uita de cadouri! Dacă vrei să-ți surprinzi plăcut jumătatea alege un dar unic, care să spună o poveste, iar pentru a păstra spiritul sărbătorii încearcă ceva de inspirație tradițională.  Brandurile din Palas ți-au pregătit o mulțime de oferte speciale, de la obiecte decorative pentru casă cu motive tradiționale, până la articole vestimentare inspirate din portul tradițional. Pentru ea poți opta și pentru aranjamente florale deosebite, bijuterii, cosmetice, ținute în trend sau accesorii, iar pentru el poți alege albume muzicale, jocurigadget-uri sau ținute cu personalitate. Nu rata nici „Târgul Cărții”, unde cu siguranță îți vei găsi „jumătatea” literară!

Vino să celebrezi iubirea la Palas!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Noul terminal de la Aeroportul Iași devine operațional vineri, 29 martie

Zborul inaugural pentru T4 va fi pe ruta Iași...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...

Investiție importantă în modernizarea infrastructurii rutiere care leagă județele Iași, Neamț și Vaslui

Plenul Consiliului Județean Iași a aprobat, astăzi, în ședință...

Încep lucrărilor de reabilitare termică a Grădiniței cu Program Prelungit nr. 15

Licitația pentru încredințarea lucrărilor la Grădinița cu Program Prelungit...