vineri , 22 octombrie 2021 11:46 am
Iasi booked.net
-1°C

De azi începe Programul „Litoralul pentru toţi”

Ediția de toamnă a programului “Litoralul pentru toți”, care se desfășoară pe tot parcursul lunii septembrie, începe miercuri. Românii se pot caza în hotelurile clasificate din stațiunile de la Marea Neagră cu prețuri începând de la 36 de lei pe noapte.

Programul, prin care românii se pot caza în hotelurile clasificate din stațiunile de la Marea Neagră cu prețuri mai mici decât cele din vârful de sezon este inițiat de Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR). iar pachetele turistice sunt cu până la 70% mai ieftine în comparaţie cu tarifele din vârf de sezon.

Prin programul “Litoralul pentru Toţi”, tariful pentru o noapte de cazare începe de la 36 de lei. Cel mai ieftin pachet fără mic dejun poate fi cumpărat la un hotel de 2 stele din stațiunea Saturn și costă pentru 2 persoane 72 lei/noapte dacă se cumpără un sejur de minim 5 nopți.

„Litoralul pentru Toţi” este singurul program social din România susținut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone. Federația Patronatelor din Turismul Românesc are în componență un număr de 5.344 de societăți comerciale din turism, care asigură venituri salariale pentru 73.752 de angajați, reprezentând 37% din forţa de muncă din turism, cu o cifră de afaceri cumulată de peste 5 miliarde de euro.

Recomandări

Programul „Litoralul pentru toţi”

Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a precizat joi că lansează ediția de toamnă a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *