luni , 25 martie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Daniel Buzdugan, foc și pară pe Tarom și pe politicieni: „Mi se pare corect sa fim discriminați , că doar suntem moldoveni pârliți, bețivani, curve”

Cunoscutul realizator de radio Daniel Buzdugan a postat pe Facebook un mesaj extrem de virulent la adresa Tarom care a anulat în ultimul moment cursa cu care trebuia să ajungă la Iași. Atenție, limbajul utilizat nu este pentru „suflete sensibile”!

 

Daniel Buzdugan urma să ajungă la Iași, orașul natal, pentru a participa, mâine, la o acțiune de curățenie a platoului din jurul Casei Studenților. Zborul Tarom a fost amânat din cauza unei defecțiuni, ceea ce l-a făcut pe realizator să se descătușeze pe Facebook. Mai ales că într-o situație similară, la zborul pentru Cluj, compania a găsit rapid soluții.

„Zborul Tarom București Iasi are întârziere 3 ore , teoretic! O aeronava s a defectat. Pt Cluj s-a găsit imediat soluția, pt Iasi …. mai pă seara! Mi se pare corect sa fim discriminați , ca doar suntem moldoveni pârliți, bețivani, curve, n-avem nevoie de autostrada, la știri șefii televiziunilor centrale cer doar sânge și nenorociri, nu interesează chestii culturale, sau ca universitățile din Iasi sunt pe locuri fruntașe în lume cu sute de locuri înaintea altora de aici din țară…. toate guvernele de după 90 ne au dat mare m**e, niciun ban, nicio investiție și moldovenii au votat în continuare ca oile…. politicienii vin la Iasi la SF. Parascheva , de sărbătorile orașului numai și numai in an electoral, Parujan Posganian politician votat ieșeni a ridicat mâna in parlament împotriva autostrăzii și vine cu mare tupeu la o săptămâna sa și lanseze o carte și nimeni nu zice nimic….. Suntem moldoveni, CSF, n-ai CSF!”, scrie Daniel Buzdugan pe Facebook.

http://

Recomandări

Zborul Tarom spre Tel Aviv, întârziat din cauza unei erori urmate de debarcarea pasagerilor

Cursa ROT151 cu destinaţia Tel Aviv, care trebuia să plece duminică seară de pe Aeroportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *