joi , 6 mai 2021 1:46 am
Iasi booked.net
-1°C

Dăncilă mutilează din nou limba română: „Când VA fi gata aceste lucruri…” Guvernul umblă iar la Pilonul II de pensii

Vasilica Viorica Dăncilă a declarat că Guverul PSD-ALDE „lucrează la un pachet (?) pe Pilonul II de pensii”. Premierul a susținut că, atunci „când VA fi gata aceste lucruri, vom veni în spațiul public și vom anunța”

 

„Se lucrează la un pachet pe Pilonul II de pensii. Până nu finalizăm, nu pot da detalii. Vorbim după ce pachetul e gata. Nu vreau să dăm un punct de vedere, apoi să-l schimbăm. Contribuțiile la Pilonul II au scăzut de la 5,1 la 3,75 odată cu trecerea contribuțiilor. Legat de Pilonul II, vom face un grup de lucru, vom vorbi cu ministrul Muncii și când VA fi gata aceste lucruri, vom veni în spațiul public și le vom anunța”.

Potrivit premierului, contribuțiile la Pilonul II de pensii au scăzut pentru unii angajați deoarece patronii lor nu le-au crescut salariile brute, după trecerea contribuțiilor. După ce un jurnalist i-a atras atenția că au avut de suferit inclusiv angajați la stat, Dăncilă a precizat că va lămuri acest aspect cu Lia Olguța Vasilescu și vor veni împreună cu soluții, scrie B1.ro.

Recomandări

Controverse între BOR și Cîțu legate de slujba de Înviere

Slujba de Înviere va fi oficiată în aer liber, iar credincioșii trebuie să păstreze distanțarea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *