miercuri , 8 decembrie 2021 3:10 am
Iasi booked.net
-1°C

Dăncilă: E periculos că tocmai președintele este cel care cere efectiv ca acest guvern să cadă

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat că „e periculos” că tocmai Klaus Iohannis, care ar trebui să fie președintele tuturor, este cel care cere demiterea Guvernului, scrie Mediafax. Șeful Executivului și-a exprimat convingerea că moțiunea de cenzură care va fi votată joi nu va trece.

„Ce este periculos este faptul că președintele României care trebuie să fie președintele tuturor este cel care cere efectiv ca acest guvern să cadă. Este tocmai ceea ce nu trebuie să facă un președinte. Cred că trebuie să ieșim din această logică a campaniei electorale și să ne îndeplinim fiecare obligațiile constituționale. Sunt destui colegi, deputați, destui și de la alte partide politice care își dau seama că stabilitatea în România și modul în care ne raportăm la această moțiune”, a afirmat Viorica Dăncilă, la Vaslui, scrie hotnews.ro.

Premierul a adăugat că moțiunea de cenzură nu va trece.

„Joi va fi moțiunea. Așa cum am spus, moțiunea nu va trece. Sunt destul de mulți oameni responsabili care văd că nu există de fapt o alternativă, decât dorința de a dărâma guvernul și nu a pune nimic în loc. În momentul în care vii cu o moțiune de cenzură trebuie să vii și cu o alternativă pentru oameni, cu un program de guvernare, cu o formulă guvernamentală, dacă într-adevăr vrei să dai dovadă de seriozitate și să creezi un val de credibilitate. Vedem doar dorința de a da guvernul jos”, a subliniat Dăncilă.

Recomandări

Premierul Cîţu a anulat vizita pe care o avea programată azi în Iași

Premierul Florin Cîțu și-a anulat vizita pe care o avea programată astăzi la Iași pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *