luni , 17 mai 2021 4:14 am
Iasi booked.net
-1°C

Dana Budeanu, la Antena 3: „Covid este o boală strict pentru săraci”

Dana Budeanu a facut din nou „spectacol”, luni seara, 4 ianuarie, la Antena 3, pe una dintre temele cu care s-a consacrat, criticarea autoritatilor in privinta masurilor luate pentru a gestiona pandemia de COVID-19.

Un personaj criticat de Budeanu a fost Raed Arafat, pe care l-a acuzat de „si-a batut joc de noi”, indemnandu-l pe seful DSU „sa mai facem si caterinca”. Pe de alta parte, Budeanu a mai spus ca, din punctul ei de vedere, COVID-19 este o boala pentru saraci.

„Am repetat si o sa repet pana la finalul acestei mascarade, ca aceasta boala cum s-o numi ea este strict pentru saraci. Aceasta situatie generala este strict pentru saraci. Ati dat 7.000 de masuri pe care ati venit dupa aceea si le-ati contrazis. Corect? Corect! Acum va asteptati ca noi sa fim acesti docili, care sa nu nu ne opunem la nimic, si ca, domne, ce-i cu antivaccinistii, cu etc. Astea sunt niste tampenii!”, a adaugat Dana Budeanu.

 

Recomandări

Numărul cadrelor medicale vaccinate anti-COVID-19 crește de la o săptămână la alta. Până la finalul anului 2021, circa 70-80 la sută din personalul medical va fi imunizat

În fiecare săptămână apar noi liste cu personalul medical care dorește să se vaccineze împotriva …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *